NOTÍCIES

 

Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore
Avinyó, 19 pral. 08002 Barcelona - www.aeef-barcelona.org

Tornar a la plana principal de l'A.E.E.F

BUTLLETÍ EN NOU FORMAT.

Tots els socis haureu rebut el butlletí del segon trimestre d'aquest any 2014. Com podreu veure hem canviat el format per tal de fer-lo més manejable i, alhora, més fàcil de consultar, tant pel que fa al'agenda general de les activitats com les de les específiques de cada secció.

Som conscients que aquest primer número tindrà mancances, que procurarem anar polint i millorant en els futurs butlletins que anem editant. Per aconseguir-ho, però, ens caldran les aportacions del socis i també les crítiques, que seran benvingudes.

Amb tot, l'esperit de la publicació segueix essent el mateix, informar dels actes que duem a terme, les activitats de tota mena i totes aquelles notícies que puguin ser d'interès per als muntanyencs, caminadors i tots els nostres socis.

El cert és que fem un munt de coses; els dijous s'omple el local, els caps de setmana hi ha les diferents activitats de les seccions, es participa en les activitats que fan altres entitats germanes, etc.

També, com ja heu pogut comprovar en els darrers butlletins, incloem les activitats de la nostra delegació de Montbau, força interessants i per les que recomanem la participació.

Així, doncs,fullegeu-lo, critiqueu-lo, però sobretot digueu-ne la vostra. Aquesta serà la manera de que el nostre butlletí sigui el de tots.

DE LES ACTIVITATS DEL PASSAT TRIMESTRE...

Les activitats d'aquest passat trimestre ha tingut una fantàstica acollida i tots els que hi hem assistit hem pogut gaudir de les pel·lícules del Sebastià, sempre tant interessants i que ens porten tant grans records dels vistges realitzats pel companys de la nostra entitat; també hem pogut gaudir dels magnífics reportatges que selecciona el Joan Catalan. Menció especial pel concert de Jonathan Camps, la xerrada del periodista de La Vanguardia Lluís Amiguet, la interessantíssima sèrie de conferències i actes sobre Joan Amades amb la divertida i especial participació del director de Comediants, etc.

Els actes sempre que es pot comencen a les 7 de la tarda i a partir de les 18 ja hi ha força associats per xerrar, canviar impressions i discutir la jugada. Us encoratgen a participar-hi. Animeu-vos. Val la pena.

 

 

 

 

 

 

x