NOTÍCIES

 

Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore
Avinyó, 19 pral. 08002 Barcelona - www.aeef-barcelona.org

Tornar a la pàgina principal

BUTLLETÍ EN NOU FORMAT.

Tots els socis haureu rebut el butlletí del segon trimestre d'aquest any 2014. Com podreu veure hem canviat el format per tal de fer-lo més manejable i, alhora, més fàcil de consultar, tant pel que fa al'agenda general de les activitats com les de les específiques de cada secció.

Som conscients que aquest primer número tindrà mancances, que procurarem anar polint i millorant en els futurs butlletins que anem editant. Per aconseguir-ho, però, ens caldran les aportacions del socis i també les crítiques, que seran benvingudes.

Amb tot, l'esperit de la publicació segueix essent el mateix, informar dels actes que duem a terme, les activitats de tota mena i totes aquelles notícies que puguin ser d'interès per als muntanyencs, caminadors i tots els nostres socis.

El cert és que fem un munt de coses; els dijous s'omple el local, els caps de setmana hi ha les diferents activitats de les seccions, es participa en les activitats que fan altres entitats germanes, etc.

També, com ja heu pogut comprovar en els darrers butlletins, incloem les activitats de la nostra delegació de Montbau, força interessants i per les que recomanem la participació.

Així, doncs,fullegeu-lo, critiqueu-lo, però sobretot digueu-ne la vostra. Aquesta serà la manera de que el nostre butlletí sigui el de tots.